اضافة السكر ثم معلقتان وتنتوفة..... القليل من الماء .... تركها على النار لثوانى ثم تقليبها جيدا .... فالتسخين يزيد من احتمالية امتزاج الجزئيات
وضعها على نار هادئة جداااااااا ... فوق حامل القهوة الذى يجعل النار أنعم عليها
مراقبتها حتى تبدأ الغليان
ثم تقليبها جيداااا ... إعادتها مرة أخرى إلى الشعلة الهادئة
وعندما تبدأرحلة الصعود نرفعها عن فوهة اللهب
رحلة سكبها فى الفنجان الذى يحبه هى أصعب الرحلات والتى لا اجيدها مما يترتب عليه تدمير الوش
اتركها تنزل فى هدوء الى ان يمتلىء الفنجان نسبيا ....
وأبدأ المرحلة الأصعب .... فأشعر كمن يمشى على حبل رفيع فى السيرك القومى كل خطوة محسوبة جدااااااااااا
لو زادت اهتزازة لانعدم الوش
اثبتى ... اثبتى ... شارف الممر على الإنتهاء ها هو باب مكانه المفضل لشرب القهوة اخيرا ... هو دائماا يحب أن يشربها هناك على الرغم من انه ينسى الفنجان دوما فوق الغسالة
ولكنى لن أعترض اليوم ان شالله حتى ساب الفنجان فى البانيو
هو يستحق اشياء كثيرا
الرجل الذى خرج إلى الشارع أمس إذ فجأتن وظل لمدة ساعة وربع يبحث عن ( تشيز كيك بالتوت ) فقط لأنى اخبرته فجأة بأنى نفسى فيه أوووى
..............
ربنا يخليك ليا
:)
Comments
بوست جميل
تحياتي
وفى وصفك للقهوة وخوفك على الوش يروح فكرتيني بنفسي :D
تحياتى :)
شكراااا على الزيارة والكومنت
حنان وحنين
ميرسى خالص حبيبتى
ده بس من زوقك
بصى آخر حل انا وصلتله انك تاخدى الكنكة والفنجان
كل حاجة منهم مستقلة عن الآخرى
وبالتالى مسئولية إضاعة الوش هو اللى يشيلها
هههههههههه